Полезно за

Каучукови настилки

Полезни съвети за каучуковите настилки. 

Каучуковите настилки са по-здравословни и хигиенични от пясъка или други материали за детски площадки в детските зони. Благодарение на широката зона на използване каучуковите настилки могат да се използват на много места: входове за гаражи и паркинги, детски стаи ,санаториуми, старчески домове, детски болници, рехабилитационни центрове, колоездачни, джогинг и пешеходни пътеки, полигони за стрелба, тенис кортове, тренировъчни писти, детски площадки и пешеходни зони, пътеки за инвалиди и училищни градини. Може лесно да се използва в много закрити и открити места като тераси и зимни градини. Поддръжката и поправката на подовите настилки от каучук е много лесен за монтаж и демонтаж. Почистването може да се извършва както с вода, така и след дъжд. В допълнение към своите защитни и гъвкави свойства, каучуковата настилка осигурява лекота при ходене. Също така се препоръчва и за туристически пътеки.

Comments are closed.

Полезно за

СТЕЛАЖИ

Полезни съвети за видое стелажи. 

Когато говорим за стелажи, какво мислите? На първо място стелажи за съхранение на стоки? Стелажи за супермаркети? Или това е разширяване на дребния търговец на открито? За тези, които имат малки складове или големи индустрии за съхранение, те трябва да разбират, че стелажите за съхранение са разделени на леки, средни и тежки стелажи , за съхранение. Структурните характеристики на тези стелажи за съхранение отразяват главно следните точки:  

  1. Леки стелажи:

Неговите структурни характеристики са: ъглови стоманени стелажи, дървени стелажи, сглобяеми конструкции, складовите стелажи могат да бъдат свободно комбинирани, обикновено стоманени стелажи, регулируеми на височина на всеки 50 милиметра, лесни за инсталиране и демонтиране стелажи, лек и красив външен вид, удобен достъп до стоки , често се използва в складови продукти, ниски цени, може да се използва широко в електрониката, леката промишленост, супермаркети, култура и образование и други индустрии.  

  1. Средно тежки стелажи:

За средно тежките складови стелажи структурната характеристика е за съхранение: модулна структура с вграден модул, стандартни компоненти, без свързващ болт, удобна и бърза инсталация на стелажите, декорация от нарязана, прегъната обработка супер силно затворени, стомана с точкови заваряване под ребрата или усилващи пръти, регулиране на височината на всеки 50 мм. на стелажа, единично натоварване на стелаж до 400 килограма на ниво, квадратни стълбове, малък брой положителни удари, по – стабилни и елегантни стелажи за съхранение.  

  1. Тежки (палетни) стелажи:

И накрая, ще говорим за характеристиките на структурата на тежкотоварните – палетни стелажи. Това е един вид полица тип композитен лъч. Това е греда тип стълба. Като цяло, той може да бъде конфигуриран със стоманени или дървени настилки, а височината може да бъде настроена на всеки 50 мм. Регулиране, може да достигне 1000 килограма натоварване на палето място, размерът може да се персонализира според търсенето на клиента, структурата на този тип стелажи е подходящ за приложения в преработващата промишленост.

Comments are closed.

“ЕР ПА ГРУП” ЕООД

4004 Пловдив

бул. “Кукленско шосе” 17

GSM: +359 877 315 718

GSM: +359 898 947 953

Email: office@erpagroup.eu

Запиши се за бюлетин